Κόσμος

Ιταλία: Χρήματα σε χήρες τρομοκρατών του ISIS έστελναν οι δυο συλληφθέντες στο Μιλάνο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με σύλληψη δύο ανδρών στην Ιταλία από την αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με στοιχεία της εισαγγελίας του Μιλάνου, ο Αιγύπτιος πολίτης και ο Ιταλοαιγύπτιος που συνελήφθησαν σήμερα, σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση της ιταλικής αστυνομίας, σε τηλεφωνικούς διαλόγους τους αναφέρονταν σε απειλές κατά της Ιταλίδας πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι.

Παράλληλα, είχαν ανταλλάξει μηνύματα με απειλές κατά του εβραϊκού λαού και με αναφορές στην ισραηλο-παλαιστινιακή διένεξη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών, οι δυο συλληφθέντες έστελναν χρήματα σε χήρες τρομοκρατών του Isis, στην Υεμένη, στην Παλαιστίνη και στην Συρία. Είναι ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών και στην Ιταλία εργάζονταν στον τομέα καθαρισμού κτιρίων. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων χρησιμοποιούσαν Whatsapp, Facebook και Telegram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποκάλυψε το σχέδιο των 20 σημείων για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε ότι αναμένεται μέχρι σήμερα η απάντηση της Μόσχας σχετικά με το σχέδιο - Τα βασικά σημεία, οι εγγυήσεις ασφαλείας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Ουκρανίας
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 16