Ελλάδα

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παγκράτι – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο

Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παγκράτι ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου με τους ενοίκους να εγκαταλείπουν πανικόβλητοι τα σπίτια τους λόγω του πυκνού καπνού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με τρία οχήματα και δέκα άνδρες που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά εντός του διαμερίσματος στο Παγκράτι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου με αποτέλεσμα να γεμίσουν με καπνούς και οι υπόλοιποι όροφοι της πολυκατοικίας και να προκληθεί πανικός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι ένοικοι των διαμερισμάτων κατάφεραν να εγκαταλείψουν άμεσα την πολυκατοικία ενώ ένας εξ αυτών παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής εικάζεται ότι είναι και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Η φωτιά σε διαμέρισμα έχει κατασβεστεί και οι ένοικοι σιγά-σιγά επιστρέφουν ξανά στα σπίτια τους το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φυλάκιση 12 μηνών σε πατέρα και γιο που χτύπησαν με στειλιάρι δημοτικό υπάλληλο στη Θεσσαλονίκη γιατί διαφώνησαν με την εκταφή
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχους τον 63χρονο και τον 30χρονο γιο του για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Τάφοι σε νεκροταφείο
«Από τους 41 βαθμούς Κελσίου, πάμε στους 30» - «Βουτιά» της θερμοκρασίας από την Πέμπτη, πότε έρχεται νέα θερμή εισβολή
«Ενισχύονται οι βοριάδες και θα μας φέρουν αρκετή δροσιά, ενώ αυξημένος είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες», γράφει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
15