Αθλητικά

Κοζάνη – ΑΕΛ: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο προπονητής τερματοφυλάκων των «βυσσινί» από ανακοπή καρδιάς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είδηση σοκ από ματς της Super Leaguue 2. Στιγμές αγωνίας στο ΔΑΚ Κοζάνης για την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με την ΑΕΛ. Κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων των φιλοξενούμενων, κατά την προθέρμανση των ομάδων.

“Πάγωσαν” οι πάντες περίπου 20 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Κοζάνης με την ΑΕΛ για την έβδομης αγωνιστικής της Super League 2. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δυο ομάδων, ο προπονητής τερματοφυλάκων των “βυσσινί”, Παναγιώτης Νάσης, σωριάστηκε στο έδαφος, πιθανότατα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο κ. Νάσης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων, αλλά και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχτηκε καταλυτική. Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το “ kozanimedia” στον Παναγιώτη Νάση έγινε ΚΑΡΠΑ, αλλά και χρήση απινιδωτή, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις του. να αναφέρουμε ότι στο ΔΑΚ Κοζάνης έκαναν την εμφάνισή τους τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία των ερυθρόλευκων οπαδών προς το Μαρούσι! Το pregame του μεγάλου τελικού της Euroleague
Τα βλέμματα όλων στο "T-Center" της Αθήνας για το κορυφαίο φετινό ματς της Euroleague - Το Newsit.gr σας μεταφέρει το κλίμα πριν το μεγάλο τελικό της Euroleague
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το pregame του τελικού του Final Four της Euroleague