Ελλάδα

Κηδεία Ιμάντ Ζέιν: Τελευταίο αντίο στον εφοπλιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο

Η κηδεία του εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Πέμπτη (2.11.2023) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε ισλαμικό τζαμί στον Νέο Κόσμο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του από τον υπεύθυνο ασφαλείας, προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του. Ο ισχυρός άνδρας της μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας «Naftomar», πάτησε τη σκανδάλη της καραμπίνας, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Δύο ημέρες μετά, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Από το τελευταίο «αντίο» δε θα μπορούσε να λείπει η πρώην σύζυγός του, Λούλου Ζέιν, η οποία, συντετριμμένη, υποβασταζόταν από τον πολύ καλό τους φίλο, Ηλία Ψινάκη. Συγκλονισμένος από τον χαμό του Ιμάντ Ζέιν και ο αδελφός του, ο οποίος δέχτηκε τα συλλυπητήρια συγγενών και φίλων.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Ιμάντ Ζέιν, με πιθανότερο να κρίνεται αυτό της αυτοχειρίας, καθώς ο ίδιος άφησε ένα σημείωμα στη πρώην σύζυγό του, η οποία βρισκόταν στον πάνω όροφο, ζητώντας της να τον συγχωρέσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ferryscanner: Οι Έλληνες επιλέγουν κοντινά και οικονομικά νησιά – Πιο σύντομα ταξίδια και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής
Παρά την ακρίβεια, οι Έλληνες δεν εγκατέλειψαν τις νησιωτικές αποδράσεις το φετινό καλοκαίρι, αλλά προσαρμόστηκαν: πιο κοντινοί και οικονομικοί προορισμοί, μικρότερης διάρκειας διακοπές και κρατήσεις «last minute»
Πλοίο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας των ταξί - Έφτασε στο υπουργείο Μεταφορών η αυτοκινητοπομπή
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η τροχαία για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας από τους οδηγούς των ταξί
Απεργία των ταξί
Ανανεώθηκε πριν 1 λεπτό
4
Ανακλήθηκε η άδεια για ανέγερση ξενοδοχείου στο Σαρακήνικο της Μήλου μετά τις αντιδράσεις
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Υπηρεσία Δόμησης Μήλου ακύρωσε την οικοδομική άδεια εταιρείας για ξενοδοχειακή μονάδα στο Σαρακήνικο, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων και φορέων του νησιού
Το 2