Lifestyle

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Στις 7 Δεκεμβρίου ο γάμος τους – Ποιά θα είναι η κουμπάρα

Σε τρεις περίπου εβδομάδες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας οι Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα, καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι ο γάμος του επιχειρηματία και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της ηθοποιού θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα που είναι μαζί από το 2016 είχαν αποκαλύψει ότι πήραν τη μεγάλη απόφαση για μέσω της αναγγελίας του γάμου τους που δημοσίευσαν στην εφημερίδα «Φως».

Εκεί όμως, δεν αναγραφόταν η ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο και όλοι το έψαχναν αυτό.

Σήμερα, η εφημερίδα Espresso έριξε φως στην υπόθεση και αποκάλυψε πότε το ζευγάρι θα παντρευτεί.

Το έντυπο αποκάλυψε ότι ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα και πιο συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου.

 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άννα Βίσση: Κοσμοσυρροή έξω από το Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία της τραγουδίστρια – Βίντεο με τις ουρές του κόσμου
Σχεδόν έναν χρόνο μετά την περσινή συναυλία της Άννας που παρακολούθησαν 65.000 θεατές, η διάσημη τραγουδίστρια ανανέωσε το ραντεβού της με τους θαυμαστές της
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία της Άννας Βίσση
Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους: «Θεέ μου, σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτήν την ευλογία»
«Ερωτάκι μου μικρούλικο δεν το πιστεύω πώς πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που σε πήραμε για πρώτη φορά αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα η Ανδρομάχη
Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους: «Θεέ μου, σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτήν την ευλογία»
Ο Τζον Κράιερ αποκαλύπτει για το «Two and a Half Men»: «Έπαιρνα τρεις φορές λιγότερα από τον Τσάρλι Σιν»
Ο ηθοποιός Τζον Κράιερ σπάει τη σιωπή του σε ντοκιμαντέρ του Netflix και αποκαλύπτει το τεράστιο χάσμα στις αμοιβές σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή του, Τσάρλι Σιν, παρά τα σκάνδαλα που απειλούσαν τη σειρά
Ο Τζον Κράιερ 2