Media

Ραμόνα Βλαντή: Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ένα ρεύμα και πέρασε

«Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει», είπε η Ραμόνα Βλαντή

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Μέγκι Ντρίο απάντησε η Ραμόνα Βλαντή, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ίδια, μάλιστα, δέχτηκε ερωτήσεις για τη νέα εκπομπή του Open, αλλά και για το My Style Rocks.

«Και να είχα συζητήσει με το Open για την εκπομπή του σαββατοκύριακου, δεν θα το έλεγα. Για το My Style Rocks έχω περάσει το δοκιμαστικό μου live.

Ήμουν δύο φορές κριτής. Πιστεύω ότι καλύτερο δοκιμαστικό από αυτό δεν υπάρχει. Νομίζω ότι η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ένα ρεύμα και πέρασε», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Σε ερώτηση για το αν η Μέγκι Ντρίο θα ήταν γκεστ κριτής στο My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Ούτε απ’ έξω δεν μπορεί να περάσει, όχι να κάνει γκεστ.

Σας έχω παρακαλέσει εκατό χιλιάδες φορές να μη με ρωτάτε για την συγκεκριμένη. Θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαρίνα Σάττι για Φωκά Ευαγγελινό: Μου κάνει εντύπωση αν έχει πει ότι έπρεπε να παραιτηθεί
«Νομίζω ότι η πρόκληση σε αυτό το πρότζεκτ και αυτό που για μένα ήταν πρόκληση και δυσκολία είναι το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και πρέπει όλοι κάπως να είναι ευχαριστημένοι» λέει η Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι 1