Media

Τραϊάνα Ανανία: Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα;», λέει η Τραϊάνα Ανανία.

Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απάντησε για την οικογένεια, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Τη δημιουργία οικογένειας την έχεις σκεφτεί ποτέ;

Έχω οικογένεια! Είναι οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου.

Έχεις νιώσει να σου χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας;

Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα είκοσι μέχρι τα τριανταπέντε περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν.

Το έχεις αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνεις μητέρα;

Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα.

Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Survivor: «Ο Σταύρος δεν μασάει τίποτα, αφού είναι ζωντανός δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε» λέει φίλος του παίκτη που ακρωτηριάστηκε
«Μας είπε ότι από τη στιγμή που ζει με την βοήθεια του Θεού, δεν στεναχωριέται και είναι καλά ψυχολογικά - Έγινε το πρώτο χειρουργείο και περιμένουμε το δεύτερο» λέει ο πατέρας του Σταύρου Φλώρου
Ο Σταύρος Φλώρος
ΕΣΡ για την τραγωδία της Ηλιούπολη και τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: Σεβασμός και μετάδοση έγκυρων πληροφοριών
«Παρακαλείσθε να ασκήσετε την δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίαση των γεγονότων αυτών, ώστε να μην υπάρξει υπέρβαση του αναγκαίου μέτρου για την ενημέρωση του κοινού»
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου