Lifestyle

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Χαρές και… πάρτυ για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που γιόρτασαν χθες Τρίτη (09.01.2024) τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους Πάρη. 

Οι ευτυχείς γονείς διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτυ και υποδέχτηκαν σπίτι τους φίλους και συνεργάτες. Το σαλόνι του σπιτιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου γέμισε μπαλόνια και τον αριθμό… 1.

Το πάρτι ήταν travel theme, καθώς τα πάντα ήταν εμπνευσμένα από τα ταξίδια και τις χώρες που έχει επισκεφθεί ο Πάρης με τους γονείς του, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έσβησαν μαζί με τον Πάρη τους το πρώτο κεράκι για τα γενέθλιά του, με τους καλεσμένους του ζευγαριού να μοιράζονται βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

touniparis party touniparis party

Αρκετοί ήταν oι celebrities και influencers που βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού. Ανάμεσά τους, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ιωάννα Τούνη, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Φεύγοντας από το σπίτι του ζευγαριού, οι προσκεκλημένοι λάμβαναν και από ένα μικρό δώρο για την παρουσία τους στο πάρτι του Πάρη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έκραξαν την Miss America, Κάσι Ντόνεγκαν, για το μακιγιάζ της στα καλλιστεία - «Δεν θα αφήσω την αρνητικότητα να επισκιάσει τη νίκη μου»
Τα social media γέμισαν με σχόλια που χαρακτήριζαν «βαρύ» και «σκληρό» το μακιγιάζ της Miss America στα καλλιστεία, με αρκετούς μάλιστα να υποστηρίζουν ότι η φιναλίστ από το Τέξας έπρεπε να είναι η νικήτρια
Η Miss America Κάσι Ντόνεγκαν