Lifestyle

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο Θεός μου είναι χιουμορίστας

“Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτήν την ευλογία στη ζωή, στο τι σου στέλνει ο Θεός δίπλα και έχεις άνθρωπο δικό σου” ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 το πρωί του Σαββάτου και μίλησε για την έννοια της φιλίας στη ζωή του και για την πίστη.

“Είχαμε ένα περιστατικό με τη μητέρα μου, έπαθε ένα μικρό νοσοκομείο και δύο φίλες μου σε απρόοπτο χρόνο μου είπανε: θες να σου στείλω χρήματα;

Εντάξει, δεν χρειάζεται, αλλά το ότι βρέθηκαν δύο άνθρωποι να μου το ρωτήσουν για εμένα είναι ευλογία. Η μία κοπέλα είναι εντός χώρου με έναν τρόπο και η άλλη καμία σχέση” ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

“Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτήν την ευλογία στη ζωή, στο τι σου στέλνει ο Θεός δίπλα και έχεις άνθρωπο δικό σου. Είμαι ευλογημένος. Αυτό δεν έρχεται να σου δοθεί αν δεν το έχεις επικαλεστεί.

Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει… Να κρατάμε στη ζωή μας τους ανθρώπους που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους” πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια