Κόσμος

Boeing 737 MAX 9: Ελέγχεται ο στόλος αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών μετά το σοκαριστικό ατύχημα

Επιθεωρήθηκε σχεδόν το 94% των αεροσκαφών Boeing 737 MAX 9, δύο αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Οι έλεγχοι γίνονται μετά το περιστατικό της 5ης Ιανουαρίου, όταν είχε αποκολληθεί πόρτα στη διάρκεια πτήσης της Alaska Airlines.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε πως σχεδόν το 94% των αεροσκαφών Boeing 737 MAX 9 δύο αμερικανικών εταιρειών έχει επιθεωρηθεί και εξυπηρετεί ξανά τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Η FAA είχε καθηλώσει τα αεροσκάφη MAX 9 της εταιρείας Boeing προκειμένου να διενεργηθούν εξονυχιστικοί έλεγχοι ασφαλείας στον απόηχο του ατυχήματος της 5ης Ιανουαρίου, όταν είχε αποκολληθεί πόρτα στη διάρκεια πτήσης της Alaska Airlines.

 Το μέτρο ήρθη στις 24 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι ασφαλείας σε 78 από τα 79 αεροσκάφη αυτού του τύπου που διαθέτει η United Airlines και σε 57 από τα 65 που ανήκουν στην Alaska Airlines, ανακοίνωσε η FAA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συναντήθηκε με νεαρές αθλήτριες στη Σαουδική Αραβία και έδειξε τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου επισκέφθηκε έναν χώρο αστικής ανάπλασης στο Ριάντ, προτού συναντηθεί με αθλήτριες στο προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου, και κατόπιν παραστεί σε ένα τουρνουά e-sports
Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τον απαγωγέα της μητέρας της παρουσιάστριας του NBC
Η κάμερα στο κουδούνι της εξώπορτας στο σπίτι της Νάνσι Γκάρθι είχε ανιχνεύσει κίνηση, όμως οι αρχές δήλωσαν ότι δεν είχαν καταφέρει να ανακτήσουν το βίντεο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου
Ο απαγωγέας της Νάνσι Γκάρθι