Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ο Τόμας Μουργκ υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά

Έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ είναι ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος βρίσκεται στην Τούμπα για να ολοκληρώσει τα τυπικά της παραμονής του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μετά τον Τάισον, είναι η σειρά του Τόμας Μουργκ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Τούμπα για να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Ο Μουργκ έχει σημειώσει ήδη 9 γκολ στη σεζόν, από τα οποία οκτώ στο πρωτάθλημα και τρεις ασίστ, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά που χαίρει της εκτίμησης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος και εισηγήθηκε την παραμονή του στον ΠΑΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»