Πολιτική

Πέτρος Παππάς: «Αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη»

Την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς και χαρακτήρισε πολιτικά ανόητο κάποιοι να τον αμφισβητούν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Παππάς σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είναι αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη».

«Το κόμμα με αυτή την ενότητα θα προσπαθήσει να πάει στις ευρωεκλογές. Η δική μου πεποίθηση και η διάθεση του κ. Κασσελάκη είναι ότι αν αμφισβητηθεί θα ζητήσει ξανά την εμπιστοσύνη της βάσης» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε το ερωτηματολόγιο και την αναταραχή που προκλήθηκε εσωκομματικά. «Για ένα ερωτηματολόγιο σηκώθηκε πάρα πολύ σκόνη, συνεχίζει να υφίσταται, τα μέλη συνεχίζουν να ψηφίζουν κανονικά, ο λόγος που ξεκίνησε όλη αυτή η αναταραχή εξηγήθηκε στα μέλη της ΠΓ. Ο πρόεδρος αμφισβητήθηκε για τις επιλογές του, ωστόσο μεταξύ τους δόθηκαν εξηγήσεις και η ΠΓ εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση του προέδρου. Το τρίτο θέμα είναι ότι η ΠΓ συνεδρίασε χωρίς να λάβει υπόψιν το πρόγραμμα του προέδρου -ως όφειλε να λάβει-  οπότε αναγκάστηκε να συνεδριάσει και μία δεύτερη μέρα για να είναι παρών ο πρόεδρος και αφού εξηγήθηκαν όσα έγραψε στην επιστολή του δια ζώσης, ύστερα την απέσυρε».

Στην ερώτηση αν σε ένα ενδεχόμενα κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές τεθεί θέμα ηγεσίας ο Πέτρος Παππάς ήταν κατηγορηματικός.  «Ο πρόεδρος έχει λάβει εντολή μακράς πνοής, θα κριθεί το 2027 στις Εθνικές εκλογές, αν οποιοσδήποτε θέλει να τον αμφισβητήσει ο πρόεδρος θα ζητήσει την αναβάπτιση της εντολής του από τη βάση του κόμματος».

Τέλος όσον αφορά στο θέμα επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε: «Δεν θεωρώ αυτό το σενάριο ρεαλιστικό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26