Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αυλαία στο συνέδριο με καταγγελίες κορυφαίων για bullying – Επεισόδιο Κασσελάκη – Βασιλειάδη

Το οργανωτικό μπάχαλο που δημιουργήθηκε ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει ακόμα και την τελευταία στιγμή τριγμούς ανάμεσα στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, στην πολιτική γραμματεία της Τρίτης, είπε μεταξύ άλλων ότι ζήτησε να δει το ερωτηματολόγιο πριν δοθεί στη δημοσιότητα και δε μπορούσε να μπει στην πλατφόρμα του iSYRIZA.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε ότι δέχεται bullying από συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε ακόμα και να παραιτηθεί. Σύμφωνα με άλλες πηγές ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 10 μέρες είχε ένα θερμό επεισόδιο με τον κύριο Βασιλειάδη και την κυρία Συμεωνίδου.

Το επεισόδιο αυτό δημιουργήθηκε, καθώς πληροφορίες που έφταναν στην Κουμουνδούρου έλεγαν ότι όλα τα οργανωτικά θέματα του συνεδρίου ήταν στον «αέρα» όπως επίσης και οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων. Μάλιστα ο κ. Βασιλειάδης φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να μην γνωρίζω τι γίνεται στο κόμμα ενω κατέχω μια τέτοια θέση». 

Κάποιοι μιλούν δηλαδή για ηρωική έξοδο του Βασιλειάδη από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όλοι γνωρίζουν ότι την επομένη του συνεδρίου θα αναζητηθούν ευθύνες για την κακή οργάνωση την οποία είχε αναλάβει ο ίδιος.

Όσο για το θέμα του εργατολόγου και την απόλυσή του την θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr με αφορμή την κρίση με τον Διονύση Τεμπονέρα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο έλεγαν ότι η έκρηξη και διαφοροποίηση του Διονύση Τεμπονέρα στην Π.Γ ήρθε μετά από αυτό το γεγονός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης