Ελλάδα

Βούλα: «Η γυναίκα βγήκε δεμένη και μελανιασμένη στο παράθυρο» – Μαρτυρία για τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό ζευγαριού

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του ζευγαριού στη Βούλα, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αδίστακτους ληστές. 

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο newsit.gr για τη ληστεία του ζευγαριού στη Βούλα και περιέγραψε πως η γυναίκα βγήκε χτυπημένη και με δεμένα τα χέρια στο μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια.

Όπως είπε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στη γειτονιά και σημείωσε πως και οι δύο είναι μελανιασμένοι. 

Η ίδια σημείωσε: «Όταν φύγαν οι ληστές, βγήκε στο παράθυρο δεμένη και την πήρε το ασθενοφόρο, ήρθε και η αστυνομία. Ήταν χτυπημένη, μελανιασμένη».

Στη συνέχεια είπε πως το ζευγάρι έχει μία κόρη και επεσήμανε πως πρωταρχικό μέλημα της γειτονιάς είναι η υγεία του ηλικιωμένου ζεύγους. 

Το χρονικό

Οι δύο ληστές μπήκαν από το παράθυρο μπαλκονόπορτας και αφού χτύπησαν τον 86χρονο νευροχειρουργό και την 73χρονη σύζυγό του και αναισθησιολόγο, έφυγαν έχοντας αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους, τραυματίζοντάς τους στο κεφάλι και έδεσαν με tire-up τον στα πόδια τον 86χρονο, ενώ κλείδωσαν την 73χρονη σε αποθήκη. 

Αφού ερεύνησαν τους χώρους της μονοκατοικίας αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η γυναίκα στη συνέχεια κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει σε βοήθεια. 

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έλενα Κρεμλίδου: Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια ο αστυνομικός για το revenge porn – «Μέχρι η ντροπή να αλλάξει μεριά» έγραφε η μπλούζα της
«Η ιστορία ξεκίνησε από το 2018 και ήθελα να αυτοκτονήσω όταν το έμαθα. Τότε ντρεπόμουν και χαίρομαι που δεν το έκανα, γιατί τώρα δεν ντρέπομαι»
Η Έλενα Κρεμλίδου με τη δικηγόρο της
Χάρης Θεοχάρης για την επίθεση στο γραφείο του: Πράξη δειλίας και τυφλής βίας, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
«Κανείς δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το μόνο παρήγορο στοιχείο μιας ενέργειας που δεν στρέφεται μόνο εναντίον προσώπων, αλλά εναντίον των θεσμών και της ίδιας της πολιτικής ζωής»
Επίθεση στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη