Ελλάδα

Βούλα: «Η γυναίκα βγήκε δεμένη και μελανιασμένη στο παράθυρο» – Μαρτυρία για τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό ζευγαριού

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του ζευγαριού στη Βούλα, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αδίστακτους ληστές. 

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο newsit.gr για τη ληστεία του ζευγαριού στη Βούλα και περιέγραψε πως η γυναίκα βγήκε χτυπημένη και με δεμένα τα χέρια στο μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια.

Όπως είπε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στη γειτονιά και σημείωσε πως και οι δύο είναι μελανιασμένοι. 

Η ίδια σημείωσε: «Όταν φύγαν οι ληστές, βγήκε στο παράθυρο δεμένη και την πήρε το ασθενοφόρο, ήρθε και η αστυνομία. Ήταν χτυπημένη, μελανιασμένη».

Στη συνέχεια είπε πως το ζευγάρι έχει μία κόρη και επεσήμανε πως πρωταρχικό μέλημα της γειτονιάς είναι η υγεία του ηλικιωμένου ζεύγους. 

Το χρονικό

Οι δύο ληστές μπήκαν από το παράθυρο μπαλκονόπορτας και αφού χτύπησαν τον 86χρονο νευροχειρουργό και την 73χρονη σύζυγό του και αναισθησιολόγο, έφυγαν έχοντας αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους, τραυματίζοντάς τους στο κεφάλι και έδεσαν με tire-up τον στα πόδια τον 86χρονο, ενώ κλείδωσαν την 73χρονη σε αποθήκη. 

Αφού ερεύνησαν τους χώρους της μονοκατοικίας αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η γυναίκα στη συνέχεια κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει σε βοήθεια. 

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα 13χρονης που δέχτηκε επίθεση στην Αγία Παρασκευή: «Έλεγαν στην κόρη μου πρέπει να γονατίσεις για να σε συγχωρήσουμε»
Οι δύο κοπέλες, την έβαλαν να γονατίσει στις τουαλέτες αφού της είχαν επιτεθεί ενώ άλλα παιδιά κρατούσαν την πόρτα κλειστή για να μην μπορεί να φύγει
βίντεο από καυγά ανήλικων σε σχολείο
Νίκος Γιαννόπουλος: Θα καταθέσω και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά, δεν θέλω να με ξαναπλησιάσει
«Είχε το θράσος να έρθει την  επόμενη μέρα να πάρει πρωινό μαζί μου γιατί ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο. Του είπα ότι δεν γίνεται να είμαστε στον ίδιο χώρο και τελικά έφυγα εγώ»
Νίκος Γιαννόπουλος