Επιχειρήσεις

EKΤEΡ: Υπογραφή σύμβασης έργου για το νοσοκομείο Παπανικολάου

Σύμβαση έργου υπέγραψε χθες (9.4.2024) η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. με τη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, σχετικά με την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής και υλοποίηση του έργου «Aνέγερση κτιρίου αφιερωμένου σε κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες και εργαστήρια αιματολογικής κλινικής στο γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπανικολάου”». 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΤΕΡ Α.Ε., η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 10.777.848,55 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 21 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στα 110,5 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πεπεισμένοι πως οι ισχυρισμοί της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης είναι αβάσιμοι – Εμπιστευόμαστε την δικαστική διαδικασία
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης οφείλει να τεκμηριώσει με σαφή και αντικειμενικά στοιχεία την ύπαρξη και την έκταση τυχόν οικονομικής ζημίας
Heineken is brewed by Heineken, Amterdam and imported to the US by Heineken USA