Αθλητικά

Τσιτσιπάς: Την Πέμπτη η αναμέτρηση απέναντι στον Ζβέρεφ για το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους «16» του Μόντε Κάρλο, μια αναμέτρηση που ορίστηκε για την Πέμπτη(11/04/24).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Ετσεβέρι, κερδίζοντας εύκολα με 2-0 σετ(6-1, 6-0) και πήρε την πρόκριση για τους «16» στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον σαφώς πιο έμπειρο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο αγώνας ανάμεσα στους δυο τενίστες έχει οριστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης(11/04/24) και θα γίνει στο Court des Princes.

Μάλιστα ο αγώνας που θα ανοίξει το πρόγραμμα είναι εκείνος ανάμεσα σε Άλεξ Ντε Μινόρ και Αλεξέι Ποπίριν, οι οποίοι θα αναμετρηθούν πρώτοι.

Αμέσως μετά αυτό τον αγώνα, θα γίνει εκείνος του Τσιτσιπά απέναντι στον Ζβέρεφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο αθλητές έχουν ξανά συναντηθεί άλλες 14 φορές, με τον «Στεφ» να μετρά εννέα νίκες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2