Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος με το κόμμα Λοβέρδου ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης

Την αποχώρησή του από την εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος» που παρουσίαζε από κοινού με τον Παναγιώτη Στάθη, ανακοίνωσε σήμερα (15.04.2024) ο Μανώλης Αναγνωστάκης προς χάριν των Ευρωεκλογών 2024.

Ο Μανώλης Αναγνωστάκης όπως γνωστοποίησε, θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, Δημοκράτες.

«Με τον Ανδρέα είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά μας χρόνια και είμαστε πάρα πολύ κοντά στις πολιτικές απόψεις. Αποδέχθηκα την πρόταση», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος, σε φορτισμένο κλίμα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκπομπής για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης είναι το 42ο πρόσωπο που συμπληρώνει και ολοκληρώνει το ευρωψηφοδέλτιο των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα οφείλει να έχει το βλέμμα της από το Γιβραλτάρ μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό» – Τι είπε για Τουρκία
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφερε ως παράδειγμα την πρόσβαση στη διώρυγα του Σουέζ, χαρακτηρίζοντάς την «ζήτημα επιβίωσης» για την Ελλάδα και τα λιμάνια της χώρας μας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5