Ελλάδα

Πασαλιμάνι: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε στην κατάρρευση του κτιρίου

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την τραγωδία που σημειώθηκε στο Πασαλιμάνι, με έναν 31χρονο αστυνομικό να βρίσκει τραγικό θάνατο από την κατάρρευση κτιρίου.

Το κτίριο στο Πασαλιμάνι κατέρρευσε ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης. Τη μοιραία στιγμή ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός στην προσπάθειά του να σωθεί, πήδηξε στο φορτηγό και τον πλάκωσαν τα μπάζα.

Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα, που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση ως ειδικός φρουρός, ήταν τιτάνιες. Την ίδια ώρα, τρεις συνάδελφοί του έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές ατόμων, πέντε εργαζομένων, του εργολάβου και του οδηγού του φορτηγού.

«Κοίταξα έξω, είδα την ομίχλη από τη σκόνη, άνθρωποι φώναζαν ”καλέστε την αστυνομία”, ήταν οι εργάτες έξω, σοκαρισμένοι.

Ο 31χρονος πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Έγινε τεράστια προσπάθεια για να τον απεγκλωβίσουν», λέει γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας.

Οι φωτογραφίες από το σημείο, όπου σημειώθηκε η κατάρρευση, είναι ενδεικτικές της τραγωδίας. Το κτίριο έγινε συντρίμμια!

pasalimani

pasalimani

pasalimani

pasalimanipasalimanipasalimanipasalimani

«Ξαφνικά βλέπουμε ένα σύννεφο, ακαθόριστο, ακούσαμε φωνές, κατεβήκαμε και είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος και δεμένος με το πουκάμισό του, τα αίματα ήταν στα σκαλιά.

Ο νεκρός ήταν μέσα στο φορτηγό, έπεσε πάνω του ο τοίχος και τον πλάκωσε», λέει μάρτυρας από το σημείο της τραγωδίας.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, αναζητείται ο ιδιοκτήτης. 

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες».

«Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα το δείξει η έρευνα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υποκλοπές: Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προανήγγειλαν τα μέλη του ΔΣΑ, επιμένοντας στη σκληρή γλώσσα κατά του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Η συνέντευξη τύπου δόθηκε μετά το έκτακτο ψήφισμα του ΔΣΑ της 29ης Απριλίου για τις υποκλοπές, με το οποίο η πλειοψηφία των μελών ζήτησε την παραίτηση του Εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου
Δικηγορικός Σύλλογος
«Θα άνοιγα το μαγαζί σε 5 μέρες, δανείστηκα για να το φτιάξω» λέει ο περιπτεράς στη Γαστούνη που του έκαψαν το κατάστημα 2 μήνες μετά την πρώτη επίθεση που δέχθηκε
«Σήμερα θα έφερνα το εμπόρευμα. Ευτυχώς που δεν είχα μέσα εμπόρευμα γιατί η φωτιά θα έπαιρνε μεγαλύτερη διάσταση» λέει στο newsit.gr ο Χρήστος Σαμψώνης
Εμπρησμός καταστήματος στη Γαστούνη 9