Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης ανάγκασε τον Μητσοτάκη να φέρει το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων

Μια φράση που είπε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναμένεται να συζητηθεί αλλά και να προκαλέσει αντιδράσεις. 

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action24 ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Εμείς μείναμε συνεπείς στις ιδέες και τις απόψεις μας σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος «αγκάλιασε» την λαϊκοδεξιά».

Κληθείς να απαντήσει πως το λέει αυτό ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει σημασία το τι έφερε εξαιτίας του κ. Κασσελάκη». 

Δείτε το βίντεο 

 

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε μιλήσει για την ισότητα στον γάμο πολύ πριν εμφανιστεί ο κ. Κασσελάκης και μάλιστα έχει εδώ και χρόνια οικονομικό σύμβουλο τον κ. Πατέλη ο οποίος έχει μιλήσει ανοικτά για τον γάμο του με τον σύντροφό του είπε: «Αυτό είναι και λίγο αυτό που ονομάζουμε «ροζ πολιτική» γιατί όταν είσαι 4 χρόνια κυβέρνηση και δεν το έχεις φέρει, και μας έλεγε κοιτάξτε έχω αυτόν, όχι γιατί είναι καλός αλλά γιατί είναι διαφορετικός.

Ήρθε ο κ. Κασσελάκης και αναγκάστηκε για να εμποδίσει και άλλη διαρροή να φέρει το γάμο των ομόφυλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
79
«Πυρά» Φλωρίδη για Τέμπη και κόντρα δικαστών – δικηγόρων στη Συνέλευση Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι από τις δικαστικές αρχές έγινε ένας τεράστιος αγώνας για να ολοκληρωθεί η ανάκριση για τα Τέμπη, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά όσων προσπάθησαν να καθυστερήσουν τη διαδικασία
Γιώργος Φλωρίδης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλληλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου
«Δεν περιμένουμε υποδείξεις για να πράξουμε το αυτονόητο, ούτε εκδίδουμε δελτία τύπου όπως έσπευσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ για επικοινωνιακή διαχείριση», τονίζει η Σδούκου
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI