Lifestyle

Νάντια Κοντογεώργη: Είμαι πολύ αυστηρή, σηκώνω φρύδι, γίνομαι πάγος

Τη Νάντια Κοντογεώργη υποδέχτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που την εξοργίζει.

Μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η Νάντια Κοντογεώργη αρχικά είπε:

«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, όλοι προσπαθούμε να ζήσουμε λίγο καλύτερα αυτή τη ζωή. Και η ψυχοθεραπεία δεν είναι πανάκεια, δεν είναι για όλους, όποτε και αν.

«Έχω κάνει και διαλογισμό. Όλα με βοηθούν, ακόμα και τα reels στο Instagram. Πολλές φορές μπροστά στη γιατί δεν έχουμε κανένα εργαλείο, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη, μας φέρνει συνέχεια σε επαφή με εμάς και με το προς τα πού πρέπει να μετακινηθούμε, προσπαθούμε να εξοπλιζόμαστε και πάντα είμαστε ανέτοιμοι», είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τον θυμό και τι είναι αυτό που μπορεί να τη βγάλει από τα ρούχα της…:

«Γενικώς μου είναι δύσκολο να εκφράσω τον θυμό μου. Στους πολύ κοντινούς μου, δεν το περιμένουν, γίνομαι πολύ αυστηρή, σηκώνω φρύδι, γίνομαι πάγος. Θυμώνω όταν κάποιος αμφισβητήσει την αλήθεια μου, προσπαθεί να χειριστεί καταστάσεις, όταν κάποιος προσβάλλει δικούς μου ανθρώπους ή τα όρια της κοινής λογικής», εξομολογήθηκε η Νάντια Κοντογεώργη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης