Πολιτική

Τα δύο προεκλογικά σποτ της ΝΔ: «Ναι, το κράτος αλλάζει»

Μισθοί, συντάξεις και μεταρρυθμίσεις «πρωταγωνιστούν» στα δύο νέα σποτ της Νέας Δημοκρατίας που κυκλοφόρησαν τρεις εβδομάδες από τις Ευρωεκλογές…

«Μισθοί και συντάξεις αυξήθηκαν, κατώτατος 830€, συνολική αύξηση από το 2019 27,7%. Αύξηση συντάξεων μετά από 12 χρόνια, αύξηση μισθών δημοσίων υπαλλήλων, ξεπάγωμα τριετιών» αναφέρει το ένα από τα δύο σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

«Ναι το κράτος αλλάζει. Gov.gr 1754 ψηφιακές υπηρεσίες, πάνω από 3 δισ. ψηφιακές συναλλαγές με το Δημόσιο, πάνω από 270 εκατομμύρια έγγραφα έχουν υποβληθεί ψηφιακά. Επιστολική ψήφος. my.gov.gr θυρίδα του πολίτη» αναφέρει μεταξύ άλλων το δεύτερο σποτ της ΝΔ.

«Όμως το βαθύ κράτος ακόμα αντιστέκεται και υπάρχουν πολλα να γίνουν. Και θα γίνουν, θα γίνουν για μια Ελλάδα σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» καταλήγει το σποτ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 2
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΘ: Όλα τα μέτρα για την υγεία – Μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ χωρίς έξτρα χρηματοδότηση και 50 εκατ. ευρώ σε νέα φάρμακα
Οι αναφορές του πρωθυπουργού στο ρεκόρ χειρουργείων το 2025, στην ανακαίνιση των υποδομών του ΕΣΥ, στις ψηφιακές τομές, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» και στην αξιολόγηση του ΕΣΥ – Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην υγεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2