Πολιτική

«Αρπάχτηκαν» Γεωργιάδης – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για το TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το τελευταίο TikTok του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην τελευταία ανάρτηση στο TikTok του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στα παπούτσια του κόμματος, για να απαντήσει με τη σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την διάρκεια της ομιλίας της είπε χαρακτηριστικά πως «την ώρα που η κοινωνία στενάζει και οι πολίτες σκέφτονται πώς θα βγάλουν το μήνα, ο πρωθυπουργός κάνει πλάκα στο τικ τοκ, παραγγέλλοντας custom made παπούτσια»,

Μιλώντας επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ο πρωθυπουργός είναι άφαντος, και ότι εμφανίζεται στο τικ τοκ αλλά στη Βουλή τον ψάχνουμε. Ούτε Pokemon προς αναζήτηση να ήταν».

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, το νομοσχέδιο έρχεται μία μέρα πριν την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια,

«ουσιαστικά για να έχει να πει κάτι… Πιστεύετε ότι με τέτοιου είδους εμβαλωματικές, σπασμωδικές κινήσεις μπορείτε στα αλήθεια να προστατέψετε την κοινωνία από την ακρίβεια; Πιστεύετε στα αλήθεια ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε οποιοδήποτε; Δεν κοροϊδεύεται πια η κοινωνία… Δεν πρόκειται να ξαναδείτε ποσοστά 41%. Είστε σε αποδρομή, ήδη από την συζήτηση για την πρόταση μομφής. Είστε σε αποδρομή από τότε που ήρθατε με λυσσασμένο τρόπο, να καταχειροκροτείτε τον κύριο Καραμανλή που είπε ότι όλα τα έκανα καλά… τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και τόνισε πως «μένω έκπληκτος, διότι, καλά θυμάμαι, για να εκλεγείτε στην Βουλή των Ελλήνων κάνατε κάποια ωραία βιντεάκια με κάτι καρδούλες και κάτι χαρούλες, στα οποία δεν μιλάγατε για αυτούς που δεν έχουν να φάνε».

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου ότι είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας και του μπούλινγκ των αντιπάλων της, μνημονεύοντας μάλιστα την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για όσα συνέβησαν προσφάτως στο δικαστήριο του Βόλου.
«Σας αρέσει να ασκείτε στους άλλους μπούλινγκ. Όχι ΜΑΤ πρέπει να φέρουν για να προστατεύσουν τον κόσμο από εσάς, αλλά και ειδικές δυνάμεις για να γλυτώσουν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «θα μετρηθούμε πάλι όλοι, όπως μετρηθήκαμε και πέρυσι. Και το μεγάλο αφεντικό θα ψηφίσει. Και την επόμενη θα σχολιάσουμε την ετυμηγορία του. Ας τον ακούσουμε. Μπορεί καμιά φορά να έχει κάτι να μας πει, κυρία Κωνσταντοπούλου και να μην τα ξέρετε όλα εσείς».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε πάλι τον λόγο και απάντησε πως «ο κ. Μητσοτάκης, και ειδικές δυνάμεις να στείλει, και αλεξιπτωτιστές, και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας ως επινόηση, από εμένα δεν γλυτώνετε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δούκας κατά Ανδρουλάκη για «αποκλεισμούς στελεχών» εν όψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – «Άνοιγμα» σε Τσίπρα
Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ακόμη ότι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη πρέπει να παραμείνει ανοιχτό και να μη σβηστούν τα ονόματα των νεκρών των Τεμπών έως ότου αποδοθεί δικαιοσύνη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας
Μητσοτάκης στη Βουλή για τα εθνικά θέματα: «Οι χειρισμοί δεν ασκούνται σε καφενεία και πάνελ – Η πατρίδα στέκεται πλέον όρθια»
Ο πρωθυπουργός πρόβαλε τα πεπραγμένα της εξωτερικής πολιτικής την τελευταία εξαετία, και ανέδειξε την ισχυροποίηση της Ελλάδας στα διεθνή συμμαχικά forα, για να αποκρούσει τα πυρά της αντιπολίτευσης
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Βουλής στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εθνικά θέματα
19
Κυριάκος Μητσοτάκης για μειωμένο κόστος πετρελαίου θέρμανσης: «Είναι μία μικρή νίκη στη μάχη κατά της ακρίβειας»
«Η κυβέρνηση δίνει 200.000 ευρώ τον χρόνο επίδομα θέρμανσης για να στηρίξει όσους έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση πετρελαίου, και που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη κρατικής ενίσχυσης» λέει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
1
Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Θα πιάνατε τον Τραμπ από το πέτο και θα του λέγατε «go back» – Κάνω ισχυρή την Ελλάδα, όχι ρεντίκολο της Ευρώπης
«Η ειρήνη που πετύχαμε, μπορεί ο τρόπος του κυρίου Τραμπ να ξενίζει αλλά είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ και είναι στρατηγικός ετέρος της πατρίδας μας» ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
28
Έντονο φραστικό επεισόδιο Βελόπουλου – Καιρίδη στη Βουλή: «Ρε καημένο παιδί, υπουργός δεν θα γίνεις ξανά»
«Τα λεφτά είναι φορολογημένα στην Ελλάδα είναι της συζύγου μου που μένει εκεί χρόνια εγώ δεν ανακατεύομαι στα οικογενειακά σου. Μη το συνεχίζεις. Εσύ που έλεγες ότι οι Πόντιοι είναι Τούρκοι, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς»
Ο Κυριάκος Βελόπουλος 5
Ο Κώστας Τσιάρας διαψεύδει ότι υπέβαλλε την παραίτησή του – «Δεν λιγοψύχησα ποτέ στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις»
«Η αξιοπιστία αυτών των σεναρίων που διακινούνται χαρακτηρίζουν αποκλειστικά τους εμπνευστές τους και όσους πρόθυμα τα υπηρετούν», τονίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Κώστας Τσιάρας 37