Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Λουδοβίκος» ο Μητσοτάκης – Bάζει να δοκιμάζουν φαγητά που του δίνονται

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του φέρνει στο φως έγγραφο μέσα από το οποίο ζητούν να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκίμαζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που καλεί, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα, να είναι σε ετοιμότητα το νοσοκομείο Χατζηκώστα, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Ιωαννίνων και παράλληλα ζητά από τον ΕΦΕΤ Ηπείρου να ελεγχθούν τα τρόφιμα και τα ποτά που θα προσφέρονταν στον πρωθυπουργό. 

«Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει ότι «ως άλλος ”Λουδοβίκος” βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση».

syriza eggrafo

«Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει», προσθέτει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 48