Κόσμος

Ινδία: Πανδαιμόνιο έξω από αστυνομικό τμήμα για τη σύλληψη γνωστού ηθοποιού

Οι θαυμαστές ενός δημοφιλούς Ινδού ηθοποιού, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα (11/6/24) στο πλαίσιο μιας έρευνας για ανθρωποκτονία, συνέρρευσαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται, στο Μπενγκαλούρου, απαιτώντας να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ηθοποιός Ντάρσαν Τουγκουντίπα, 47 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές στο κρατίδιο Καρνατάκα της νότιας Ινδίας, όπου βρίσκεται το Μπενγκαλούρου. Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι συνελήφθη νωρίτερα σήμερα.

Ο ηθοποιός, που είναι γνωστός μόνο με το μικρό του όνομα, συνελήφθη σε ένα γυμναστήριο στην πόλη Μισούρου και μεταφέρθηκε στο Μπενγκαλούρου, δύο ώρες μακρύτερα, προκειμένου να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψή του σχετίζεται με τη δολοφονία ενός 33χρονου, το ακρωτηριασμένο πτώμα του οποίου βρέθηκε σε έναν υπόνομο στα περίχωρα του Μπενγκαλούρου. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στο κρατίδιο, όπου οι σταρ όπως ο Ντάρσαν έχουν φανατικούς, πιστούς θαυμαστές.

Δεν είναι σαφές προς το παρόν εάν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία στον ηθοποιό.

«Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Αν έχει αναμιχθεί ή όχι, γιατί διαπράχθηκε ο φόνος, γιατί προέκυψε το όνομα του, όλα θα γίνουν γνωστά μετά την έρευνα», είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Καρνατάκα Τζ. Παραμεσουάρα.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να στήσουν φράγματα γύρω από το αστυνομικό τμήμα του Μπενγκαλούρου για να απωθήσουν τους θαυμαστές που ζητούσαν να αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αεροσκάφος cargo της UPS συντρίβεται κοντά σε αεροδρόμιο του Κεντάκι – Βίντεο δείχνει πως είχε πάρει φωτιά κατά την απογείωση
Η UPS, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι στο αεροσκάφος cargo επέβαιναν μόνο τρία μέλη του πληρώματος - Τα βίντεο από τη στιγμή της συντριβής δεν αφήνουν, πάντως, πολλές ελπίδες για επιζώντες
Το αεροσκάφος της UPS που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λούισβιλ στο Κεντάκι
«Χαστούκι» της ΕΕ στην Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και είναι αδιάλλακτη στο Κυπριακό – Τι απαντά η Άγκυρα
«Η Τουρκία συνεχίζει να κάνει δηλώσεις για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, θέτοντας έμμεσα υπό αμφισβήτηση την ελληνική κυριαρχία», επισημαίνει η έκθεση της Κομισιόν
Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν 12