Ελλάδα

Παραλία Προσήλι: Ένας άλλος κόσμος 1 ώρα και 20 λεπτά από την Αθήνα

Η παραλία Προσήλι στο Πόρτο Γερμενό, είναι το ιδανικό μέρος για την μονοήμερη εκδρομή σου.

Δεν είναι μόνο η πολύ κοντινή απόσταση που πρέπει να διανύσεις για να κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά της, απέχει άλλωστε μόλις 63 χιλιόμετρα δυτικά απ’ το κέντρο της Αθήνας, διαδρομή διάρκειας περίπου μιας ώρας και ενός τετάρτου.

Είναι και το υπέροχο σκηνικό της που θα αντικρίσεις, τα οποία συνολικά θα σε δικαιώσουν για την επιλογή που έκανες να την επισκεφτείς. Τι κάνει όμως το Προσήλι τόσο μοναδική παραλία;

Το Προσήλι, χαρίζει στα μάτια κάθε λουόμενου που θα βρεθεί κατά μήκος του ένα καθόλα εξωτικό τοπίο. Πεντακάθαρα καταγάλανα νερά σε κρύα θερμοκρασία, μπλέκονται με το πράσινο της κατάφυτης έκτασης που την περικλείει, δημιουργώντας μια πραγματικά ονειρική καλοκαιρινή εικόνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκτός απ’ τις μπαταρίες σου θα γεμίσει και ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού σου με φωτογραφίες, που θα αποτυπώνουν την ατμοσφαιρική ομορφιά των περιχώρων.

Όταν βρεθείς εκεί θα στρώσεις την πετσέτα σου πάνω σε ψιλό βότσαλο με λευκές αποχρώσεις και θα ευχαριστηθείς την ηλιοθεραπεία σου, θαυμάζοντας ταυτόχρονα το πλούσιο φυσικό του περιβάλλον που θα εκτείνεται μπροστά στα μάτια σου.

Αν πάλι αυτό που ψάχνεις στην εξόρμηση σου, είναι η πιο ήρεμη εκδοχή της παραλίας αυτής, τα βράχια που θα δεις στην δεξιά μεριά της ακτή θα σου δώσουν την πιο ηλιοκαμένη εναλλακτική της χαλάρωσης που επιθυμείς να βιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Η Μάγια δεν θα βλάψει κανέναν πια» λέει η πλευρά του 17χρονου δολοφόνου στην Πολωνία υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του έκανε bullying
«Η Μάγια δεν ήταν πίσω από τον λογαριασμό που σαρκάζαμε τον 17χρονο» απαντά η μαθήτρια που καταγγέλεται ότι μαζί με τη νεκρή Μάγια του έκαναν bullying
Η άτυχη Μάγια που δολοφονήθηκε στην Πολωνία από τον 17χρονο