Αθλητικά

ΑΕΚ: Μπρινιόλι και Άμραμπατ ενσωματώνονται με την αποστολή στην Ολλανδία

Ημέρα αφίξεων στην ΑΕΚ. Πιάνουν… δουλειά με τους “κιτρινόμαυρους” οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Νορντίν Άμραμπατ.

Στο Μπουργκ Χααμστέντε της Ολλανδίας αναμένεται να βρεθούν εντός της ημέρας (03.07.2024) Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Νορντίν Άμραμπατ και έτσι να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (02.07.2024) η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ιταλό πορτιέρε αλλά και το νέο συμβόλαιο του Μαροκινού εξτρέμ (το προηγούμενο είχε λήξει).

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες αφίξεις στην ΑΕΚ, όπως των διεθνών Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και νέες μετεγγραφικές κινήσεις, με την Ένωση να εμφανίζεται να τα έχει βρει με τον Ρομπέρτο Περέιρα, τη στιγμή που τα δημοσιεύματα την θέλουν να πλησιάσει στον Θωμά Στρακόσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2