Lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Βύρων Σιδέρης – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του παλιού ελληνικού σινεμά, Βύρων Σιδέρης.

Ο ηθοποιός Βύρων Σιδέρης, σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ενας ακόμα ηθοποιός μας απο τα παλιά, ενας πετυχημένος τυπίστας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ο Βυρων Σεραιδάρης η Σιδέρης η Σέρης όπως αναφέρεται σε τίτλους ταινιών, έφυγε από τη ζωή χθες μετά από 2 χρόνων περιπέτειες με την υγεία του…», αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή (12.07.2024)  στις 11 το πρωί από το κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Βύρων Σιδέρης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, από όπου αποφοίτησε το 1963.

Έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Γάμος αλά ελληνικά» (1964), «Μερικές το προτιμούν χακί» (1965), «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ» (1966), «Η γυναίκα μου τρελάθηκε» (1966), «Γαμπρός από το Λονδίνο» (1967) και «Οι θαλασσιές οι χάντρες» (1967)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
18
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου