Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: «Χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν, εύκολος αντίπαλος η Κάμαλα Χάρις»

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τον Τζο Μπάιντεν ως τον «χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ», στην πρώτη του αντίδραση μετά την ανακοίνωσης παραίτησης από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μιλώντας στο CNN ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τον Τζο Μπάιντεν «μακράν τον χειρότερο που είχαμε στην ιστορία της χώρας μας». Το πιθανότερο πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν είναι η νυν αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, για την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως θα την κερδίσει πιο εύκολα από ότι θα κέρδιζε τον Μπάιντεν.

Στη συνέχεια με ανάρτησή του επιτίθεται και πάλι στον Τζο Μπάιντεν λέγοντας πως «δεν ήταν ικανός να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος και σίγουρα δεν είναι ικανός να υπηρετήσει – και δεν ήταν ποτέ».

Ακόμη έκανε λόγο για «συνωμοσία του γιατρού του και των ΜΜΕ για να κρύψει τη σωματική και ψυχική του κατάσταση» και πρόσθεσε ότι «θα υποφέρουμε πολύ λόγω της προεδρίας του, αλλά θα επανορθώσουμε τη ζημιά που έχει κάνει πολύ γρήγορα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εμάνουελ Μακρόν για Μπριζίτ Μπαρντό: «Το σύμβολο της Γαλλίας που ενσάρκωσε μια ζωή ελευθερίας»
«Ήταν ένα απόλυτο αστέρι του γαλλικού και διεθνούς κινηματογράφου, μια μορφή γυναικείας φύσης στη φαντασία του έθνους, μια ελεύθερη και αφοσιωμένη φωνή», έγραψε επίσης ο Γάλλος πρόεδρος
Ο Εμάνουελ Μακρόν
Μπριζίτ Μπαρντό: Ο Θεός έπλασε τη γυναίκα και έσπασε το καλούπι – Έφυγε από τη ζωή η πιο όμορφη του κόσμου
Ηθοποιός και τραγουδίστρια, παγκόσμια σούπερ σταρ, κοινωνικό φαινόμενο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, η Μπριζίτ Μπαρντό, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών στο σπίτι της στο Σεν Τροπέ
Μπριζίτ Μπαρντό