Πολιτική

Μαρία Συρεγγέλα: Η Έλενα Ακρίτα επιτίθεται με χυδαίο τρόπο στην Κατερίνα Παναγοπούλου για τις ενδυματολογικές της επιλογές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία στοχοποίησε την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου σχολίασε η Μαρία Συρεγγέλα τονίζοντας «οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του «πολακισμού» που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Μια εβδομάδα αργότερα οι τοξικές επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και κατά δημοσιογράφων. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα επιτίθεται με χυδαίο τρόπο σε γυναίκα δημοσιογράφο για τις ενδυματολογικές της επιλογές», αναφέρει σε ανάρτησή της η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα.

«Υπαινίσσεται δε το ανήκουστο: ότι η αντικειμενικότητα και η αξιοπιστία της δημοσιογράφου, συνδέονται με κάποιο τρόπο με τα ρούχα που φοράει!

Είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από μια βουλευτή Επικρατείας και θεωρώ αυτονόητη την καταδίκη τέτοιων απόψεων από σύσσωμο τον πολιτικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του “πολακισμού” που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κυρία Ακρίτα είστε σίγουρα αναπληρώτρια Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδια για τα δικαιώματα και την ισότητα;», καταλήγει στην ανάρτησή της η γραμματέας της ΝΔ.

Να σημειωθεί ότι η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει αρνητικά την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης για το ζευγάρι Ελλήνων που άνοιξε σημαία στην Αγία Σοφία: Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «υποκίνηση σε μίσος»
«Οι ενέργειες κατατείνουν στο να υπάρξει όσο το δυνατόν ταχύτερη διενέργεια της δίκης ή να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με άλλο ασφαλιστικό μέτρο, το οποίο θα είναι η απελευθέρωση υπό όρους»
Γιώργος Γεραπετρίτης για το ζευγάρι Ελλήνων που άνοιξε σημαία στην Αγία Σοφία: Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «υποκίνηση σε μίσος» 9
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για ηλεκτρικά πατίνια: Έρχεται πλήρης απαγόρευση σε ανήλικους και υποχρεωτική ασφάλιση για τα ενοικιαζόμενα
«Αυτό το φαινόμενο που τα πετάνε ατυχήματα πάνω στα πεζοδρόμια, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν οι άνθρωποι, εκατοντάδες πατίνια σε κεντρικούς δρόμους, πρέπει να τελειώνει»
Ηλεκτρικά πατίνια
45
Το ΠΑΣΟΚ «ποντάρει» στην πρόταση για τετραήμερη εργασία και ο Ανδρουλάκης ετοιμάζει σχετικό βίντεο στο TikTok
Στην Χαριλάου Τρικούπη μάλιστα, έχουν εντοπίσει επιχειρήσεις που έχουν εσωτερικά αρχίσει να εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές και θα επιχειρήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί τους το αμέσως προσεχές διάστημα
Νίκος Ανδρουλάκης