Κόσμος

Ρωσία: Σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Βόλγκογκραντ – Τουλάχιστον 100 τραυματίες

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι εκφράζονται φόβοι ότι τραυματίστηκαν σήμερα (29.07.2024) από τη σύγκρουση τρένου με φορτηγό στη  Ρωσία, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ενώ το TASS μετέδωσε ότι οι τραυματίες ανέρχονται σε 20.

Σύμφωνα με το TASS, στο τρένο, το οποίο εκτροχιάστηκε στην περιφέρεια Βόλγκογκραντ στη Ρωσία, επέβαιναν περισσότεροι από 800 επιβάτες.

Οπως μετέδωσε το Interfax, από τη σύγκρουση εκτροχιάστηκαν οκτώ βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

«Επί τόπου έχουν σπεύσει διασώστες», ανακοίνωσε το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών προσθέτοντας ότι συμμετέχουν 324 διασώστες.

Επιπλέον, σωστικά ελικόπτερα πετούν πάνω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Κοτελνίκοβο.

Το τρένο κατευθυνόταν από το Καζάν στο Αντλερ στη Μαύρη Θάλασσα.

 

Μη διακριβωμένο οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στο Telegram δείχνει τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια να έχουν εκτροχιαστεί, κάποια από αυτά να έχουν ανατραπεί και επιβάτες να βγαίνουν έξω από ένα από αυτά το οποίο είχε ανατραπεί δίπλα στις ράγες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία