Lifestyle

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε τον σύντροφό του στην Κρήτη: Βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο

Στην αμμουδιά και κρατώντας από το χέρι τα δύο τους παιδιά, ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε χθες (24.08.2024) τον σύντροφό του Νάσο στην Κρήτη.

Κουμπάρα του Παντελή Τουτουντζή και του Νάσου, η Ελένη Φουρέιρα όπου τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κρήτη για την τελετή.

Η γνωστή τραγουδίστρια τους πέρασε τις βέρες στην παραλία Κομμό στα Μάταλα.

Ο πολιτικός γάμος στην συγκεκριμένη παραλία ήταν ένα όνειρο ζωής για αυτούς.

Φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή, ανέβασε ο Παντελής Τουτουντζής στα social media, δείχνοντας την παραλία, τους καλεσμένους και τη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα τους φορά τις βέρες.

Ντυμένοι όλοι στα λευκά, απόλαυσαν την τελετή ενώ το ηλιοβασίλεμα «έπεφτε» από πίσω τους.

 

toutountzis foureira

gamos toutountzis

gamos toutountzis

«Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί», είχε πει σε συνέντευξη παλιότερα ο γνωστός makeup artist.

«Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα», πρόσθεσε.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 18 χρόνια σχέσης. Μαζί έχουνε αποκτήσει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
O Akylas δημοσίευσε βίντεο με ορό στο χέρι και ενημέρωσε τους fans του για την εξέλιξη της υγείας του: Σήμερα ξύπνησα κάπως καλύτερα
«Περνάω μια οξεία αμυγδαλίτιδα που με εμπόδιζε να μιλήσω, να φάω, ακόμα και να πιω νερό», ανέφερε ο τραγουδιστής που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision
Akylas