Πολιτική

Παύλος Πολάκης για το πρόστιμο από τον πρόεδρο της Βουλής: Δεν ζω από την πολιτική, 14 χρόνια προσφέρω

Το έγγραφο με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, για το επεισόδιο bullying που δημιούργησε σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και το οποίο προκάλεσε τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιοποίησε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Παύλος Πολάκης.

Επιμένοντας στους ισχυρισμούς του για «υποτιθέμενο bullying», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και για «ψεύτικο χρονοκαθυστερημένο κλάμα» -αναφερόμενος στην Αθηνά Λινού, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει- ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού». Υπενθυμίζεται ότι στον κ. Πολάκη επιβλήθηκε περικοπή 1/2 της μηνιαίας αποζημίωσής του για ένα μήνα.

«Ενώ όλο το σκηνικό και του υποτιθέμενου “μπούλινγκ σε άρρωστη γυναίκα” και του ψεύτικου χρονοκαθυστερημένου κλάματος αποδείχτηκε πως ήταν αφενός ανύπαρκτο και αφετέρου στημένο ο Πρόεδρος της Βουλής προχώρησε στην περικοπή της βουλευτικής μου αποζημίωσης!», αναφέρει αρχικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Έτσι για να γίνει ο εξευτελισμός σας τέλειος δημοσιοποιώ το έγγραφο της περικοπής για να μείνει και στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε!!», επισημαίνει.

Παράλληλα ρίχνει και εσωκομματικό «καρφί», σημειώνοντας πως «έτσι για να “ικανοποιηθούν” και κάποιοι μες στο Σύριζα που νόμιζαν πως θα ξεμπέρδευαν μαζί μου αλλα δεν…».

«Κύριε Τασούλα πρόεδρε της Βουλής, αυτήν την εξοικονόμηση που θα κάνεις θα σου πρότεινα να τη δώσεις στο Δήμο Σφακίων για την ενίσχυση του Δημοτικού Φροντιστηρίου στα παιδιά της περιοχής», υπογραμμίζει.

«Υγ Εγώ είχα, έχω και θα έχω δουλειά. Απο την πολιτική δεν ζω, 14 χρονια προσφέρω», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Κομματικά εγκάθετοι όσοι πυρπολούν τον διάλογο με τον Μητσοτάκη – Η αστυνομία θα επιβάλει τον νόμο στα μπλόκα»
«Σε καμία πολιτεία δεν μπορεί το κράτος να ρυμουλκήσει τρακτέρ. Αυτός είναι και ο λόγος που προβάλλουν με αυτόν τον τρόπο - δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω - τα αιτήματά τους»
Παύλος Μαρινάκης
Το παρασκήνιο του ναυαγίου της συνάντησης με τους αγρότες - Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης, έτοιμο το Plan B
Ποιοι θα περάσουν τελικά το κατώφλι του Μαξίμου στις 3 το μεσημέρι - Παρ’ ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι εφόσον τα μπλόκα συνεχιστούν, «η επιείκεια τελειώνει»
τρακτέρ 78
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 110
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53