Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί ένιωθα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα πράγματα», λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Συνέντευξη στη Νάντια Σούφλη και στο περιοδικό Vita, που κυκλοφορεί με το Βήμα της Κυριακής, έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κρίσεις πανικού.

Ήρθες σήμερα από ψυχοθεραπεία, ενώ έχεις περάσει και κρίσεις πανικού. Η ψυχική σου υγεία είναι πολύ σημαντική για σένα.

Κρίσεις πανικού έχω βιώσει τρεις φορές σε διαφορετικές περιόδους. Νόμιζα ότι θα πέθαινα… Την ψυχοθεραπεία ωστόσο την ξεκίνησα αργότερα, πριν από επτά χρόνια. Ένιωθα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου και δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα πράγματα.

Ήθελα αρχικά να βάλω όσα συνέβαιναν στην σωστή τους διάσταση γιατί μέσα στο κεφάλι μας μεγεθύνουμε τα πάντα. Ειδικά αν έχουμε απομακρυνθεί από το κέντρο μας, δεν ξέρουμε ούτε που πατάμε ούτε πώς να σκεφτούμε. Δεν έχω σταματήσει γιατί με βοηθά πολύ.

Θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο για σένα ψυχοθεραπευτή και να πας με όλη την αλήθεια σου έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχεις θέματα με τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματα των άλλων, μπορείς όμως να διορθώσεις τα δικά σου. Όταν συμβεί αυτό, θα σταματήσεις να προσελκύεις στη ζωή σου ακατάλληλα άτομα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Cancel Τζορτζ Κλούνεϊ: Οργή στα social media μετά την υπεράσπιση του Τζίμι Κίμελ για το «μέλλουσα χήρα» της Μελάνια
«Διαταραγμένος ή χαζός» γράφουν - Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Κλούνεϊ είπε ότι «τα αστεία είναι αστεία» για την ατάκα του παρουσιαστή Κίμελ για την Μελάνια Τραμπ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν
Φαίη Σκορδά: «Εχω πάντα δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν» – Το σχόλιό της για την κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
Όλα δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν πολιτικό γάμο που θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι
Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Φαίη Σκορδά