Αθλητικά

Νιού Σεντς – Παναθηναϊκός: Στο γήπεδο της Σριούσμπερι το ματς για το Conference League

Η Νιού Σεντς από την Ουαλία έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στο League Stage του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Η κλήρωση του League Stage του Conference League έβγαλε τον Παναθηναϊκό μεταξύ των αντιπάλων της Νιού Σεντς, αλλά η ουαλική ομάδα, φαίνεται ότι θα υποδεχθεί τους “πράσινους” στην Αγγλία.

Ο πρόεδρος των Νιού Σεντς, Μάικ Χάρις, αποκάλυψε ότι εξετάζεται ως έδρα της ομάδας το γήπεδο της Σριούμπερι στην Αγγλία, για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του. «Δεν θα πάμε στο Κάρντιφ, καθώς είναι τρεις ώρες μακριά και θέλουμε να είναι εύκολο για τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν. Το Croud Meadow της Σριούσμπερι πληροί τις προδιαγραφές της UEFA και βρίσκεται μόλις 20 λεπτά μακριά, οπότε είναι μια πολύ πιθανή επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα – Φινλανδία 85-78: Αβδάλας και Σαμοντούροβ έστειλαν την Εθνική Νέων στα προημιτελικά του Eurobasket U20
Η γαλανόλευκη άντεξε στην αντεπίθεση των αντιπάλων στην τελευταία περίοδο, πήρε το πρώτο της νοκ-άουτ στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης και έφτασε στην 8άδα
(ΦΩΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ