Αθλητικά

Η ΑΕΚ δίνει τον Ζίνι δανεικό στον Λεβαδειακό

Η ΑΕΚ θα παραχωρήσει στον Λεβαδειακό τον Ζίνι ως δανεικό, με τους Βοιωτούς να προσθέτουν στο ρόστερ τους ένα ακόμα επιθετικό.

Στον Λεβαδειακό θα αγωνιστεί με την μορφή δανεικού από την ΑΕΚ ο Ζίνι, με τον 22χρονο επιθετικό ο οποίος δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην Ένωση, να φορά την φανέλα των Βοιωτών.

Η συμφωνία είναι για 1 χρόνο, με τον επιθετικός από την Ανγκόλα, να ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να πάρει τον χρόνο της συμμετοχής που ψάχνει στην Super League.

Μέχρι στιγμής ο Ζίνι με την ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια, δίχως να έχει καταφέρει να σκοράρει. Παράλληλα μετράει και 15 συμμετοχές με την β΄ομάδα του συλλόγου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΕΓΑΣ για τις εικόνες ντροπής με νερά στο προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ: «Οι αντοχές μας και η ανοχή στην κοροϊδία εξαντλήθηκαν»
Απαιτούμαι να προβείτε στις ενέργειες που θα επιλύσουν μια και καλή το πρόβλημα των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Δεν κάνετε χάρη σε κανέναν αναφέρεται από τον ΣΕΓΑΣ
ΦΩΤΟ instagram.com