Κόσμος

Ομέρ Τσελίκ: «Προβοκάτορας ο Νίκος Δένδιας, τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο»

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του τον Νίκο Δένδια με αφορμή τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας κατά την επίσκεψή του στο Καστελόριζο.

Ο Ομέρ Τσελίκ που προχώρησε σε ένα κρεσέντο ακραίων χαρακτηρισμών, κατηγόρησε τον Νίκο Δένδια ότι υπονομεύει τις προσπάθειες διαλόγου, ενώ τον αποκαλεί και «προβοκάτορα».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ αναφέρει ότι «η πόρτα του διαλόγου άνοιξε κατά τη συνάντηση του προέδρου μας με τον Μητσοτάκη. Ενώ επιδιώκεται αυτή η προσέγγιση, ακραία στοιχεία στην Ελλάδα κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν αυτόν τον διάλογο. Ο προβοκάτορας Δένδιας, έκανε δηλώσεις που ξεπέρασαν τα όρια. Πήγε στο Καστελόριζο και έκανε δηλώσεις εξηγώντας πώς θα επεκτείνουν τον εξοπλισμό στην Ανατολική Μεσόγειο και στοχοποίησε την Τουρκία».

Ο Ομέρ Τσελίκ συνέχισε στο ίδιο πνεύμα λέγοντας ότι τα λόγια του Νίκου Δένδια θα πνιγούν στο Αιγαίο. «Τα λόγια του δεν μπορούν να μας φτάσουν χωρίς να πνιγούν στο Αιγαίο. Αυτή η δήλωση του Δένδια είναι μια δήλωση που δεν θέλει τον διάλογο. Το λόμπι του χάους θέλει να υπονομεύσει τις προσπάθειες για διάλογο. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από τη δήλωση Μητσοτάκη «να συνεχίσουμε τον διάλογο» ο Δένδιας στοχοποιεί τις δηλώσεις Μητσοτάκη». Λέει κάτι στον δικό του πρωθυπουργό μέσω της Tουρκίας . Αυτό είναι πρόβλημα της ελληνικής κυβέρνησης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει: Είπαμε όλη την αλήθεια για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον στα παιδιά μας – Γιατί ο Τζορτζ δεν έχει ακόμα κινητό
«Δεν υπάρχει εγχειρίδιο για το πώς να είσαι γονιός, εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για τα πάντα» είπε ακόμα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου μεγιστάνα κρυπτονομισμάτων – Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
Ο 36χρονος Alexei Dolgikh σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο - Τους τελευταίους μήνες είχε τεθεί στη «μαύρη λίστα» ρωσικών τραπεζών «λόγω υποψιών για ξέπλυμα χρήματος»
Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
6
Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε χάρη στον Τζουλιάνι και σε 76 άτομα για την προσπάθεια ανατροπής του 2020
Εκτός από πρόσωπα του στενού του κύκλου, ο Τραμπ έδωσε χάρη σε δεκάδες υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων οι οποίοι ενεπλάκησαν στην προσπάθεια να ανατραπεί το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ