Διεθνή

Η UniCredit αυξάνει το μερίδιο της στην Commerzbank στο 21% εν μέσω αντιδράσεων από το Βερολίνο

Η UniCredit αύξησε το μερίδιό της στην Commerzbank στο 21%, λίγες ημέρες αφότου η γερμανική κυβέρνηση δήλωσε ότι αντιτίθεται σε μια εξαγορά της τράπεζας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Η UniCredit δρομολόγησε τα χρηματοδοτικά μέσα που αφορούν ένα επιπλέον ποσοστό 11,5% της Commerzbank, σύμφωνα με την  την ιταλική τράπεζα, η οποία κατέχει ήδη περίπου το 9% της γερμανικής ανταγωνίστριας. Ο φυσικός διακανονισμός δεν θα γίνει μέχρι να ληφθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις, πρόσθεσε η UniCredit.

Οι μετοχές της Commerzbank ανέκαμψαν από προηγούμενη πτώση και κερδίζουν έως και 0,8% στη Φρανκφούρτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Διεθνή
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Διεθνή: Περισσότερα άρθρα
Η Ινδία αψηφά τις απειλές των ΗΠΑ για δασμούς και συνεχίζει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο
Η κυβέρνηση της Ινδίας δεν έχει δώσει οδηγίες στις ινδικές εταιρείες διύλισης πετρελαίου να μην αγοράζουν ρωσικό πετρέλαιο και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σχετικά με το αν θα σταματήσουν οι αγορές
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι 1