Κόσμος

Ο Τιμ Γουόλς με βραχιόλι φιλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο ντιμπέιτ αντιπροέδρων με τον Τζέι ντι Βανς

Ο Τιμ Γουόλς, ο υποψήφιος για την αντιπροεδρία που επέλεξε η Δημοκρατική υποψήφια πρόεδρος Κάμαλα Χάρις ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, φορούσε το βραχιόλι φιλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο ντιμπέιτ της Τρίτης (01.10.2024) με τον Ρεπουμπλικάνο Τζέι ντι Βανς.

Ο Τιμ Γουόλς συμμετείχε στο ντιμπέιτ των αντιπροέδρων φορώντας ένα βραχιόλι φιλίας, ένα αξεσουάρ που αναγνωρίζεται από τους απανταχού θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα φορούσε το βραχιόλι στον δεξί του καρπό καθώς συζητούσε με τον γερουσιαστή του Οχάιο Τζέι ντι Βανς στο CBS Broadcast Center στη Νέα Υόρκη την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι μία ώρα μετά την υποστήριξη της εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις από την Τέιλορ Σουίφτ στο Instagram, η ομάδα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ ξεκίνησε να πουλάει βραχιόλια φιλίας εμπνευσμένα από την τραγουδίστρια.

REUTERS/Mike Segar REUTERS/Mike Segar REUTERS/Mike Segar

Το προϊόν, με τιμή $20 για ένα σετ δύο βραχιολιών, αποτελείται από μπλε και μαύρη κλωστή και χάντρες από πηλό που σχηματίζουν τη φράση «Harris Walz 24».

Η ανάρτηση της Σουίφτ έγινε αμέσως μετά το προεδρικό debate μεταξύ της αντιπροέδρου και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024», έγραψε η Σουίφτ, δηλώνοντας την υποστήριξή της στη Χάρις για τις μάχες που δίνει για τα δικαιώματα και τις αξίες που χρειάζονται υπεράσπιση.

Δεν είναι σαφές αν το βραχιόλι του Γουόλς ήταν αυτό της καμπάνιας.

Πληροφορίες από People

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά λιμάνια ζητούν από τα πλοία να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με το Ισραήλ
Η εξέλιξη έρχεται λίγους μήνες μετά την απόφαση της Άγκυρας να διακόψει τις εμπορικές συναλλαγές με το Τελ Αβίβ, οι οποίες υπολογίζονταν σε περίπου 7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, λόγω του πολέμου στη Γάζα
Λιμάνι στην Τουρκία
Ζελένσκι: Η συνάντηση με τον Πούτιν μπορεί να γίνει αν συμφωνηθούν οι εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία – «Όχι» για Βουδαπέστη
«Αν οι Ρώσοι δεν είναι έτοιμοι, θα θέλαμε να δούμε μία ισχυρή αντίδραση από τις ΗΠΑ», είπε - Ελβετία, Αυστρία ή Τουρκία «ψηφίζει» ο Ουκρανός πρόεδρος ως τις χώρες που μπορεί να τους φιλοξενήσουν για τι διμερή συνάντηση
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 22
«Τα πυρηνικά όπλα της Ρωσίας χρειάζονται συνεχή βελτίωση γιατί δέχονται κολοσσιαίες απειλές» λέει ο επικεφαλής της Rosatom
«Τώρα, στην τρέχουσα γεωπολιτική συγκυρία, είναι μια εποχή τεράστιων απειλών για την ύπαρξη της χώρας μας», δήλωσε ο Αλεξέι Λιχάτσεφ, διευθυντής της Rosatom
Θραύσματα εκρηκτικού μηχανισμού, με μια προειδοποιητική πινακίδα για ακτινοβολία στο προσκήνιο, εκτίθενται από τις ουκρανικές αρχές μετά από επίθεση με drone στο πρώην πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνομπίλ, Ουκρανία 1