Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι θετικός να κάνουμε ένα debate με τον Χάρη Δούκα

«Είμαι θετικός για ένα debate. Η αρμόδια επιτροπή θα καλέσει εμένα και τον κύριο Δούκα για να συζητήσουμε το φορμάτ που θα γίνει» είπε μιλώντας στο LiveNews, το απόγευμα της Δευτέρας (7/10/24) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Έχοντας κερδίσει τις περισσότερες ψήφους στον Α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι θα επιθυμούσε να γίνει ένα debate με τον Χάρη Δούκα.

«Εγώ από τη δική μου πλευρά είμαι θετικός να κάνουμε ένα debate με πολιτικό πολιτισμό όπως έγινε και το προηγούμενο».

 

Σε ερώτηση για την ατάκα Δούκα ότι το 70% των πολιτών ψήφισε να αλλάξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: «Πρέπει να ξέρουμε μαθηματικά. Δεν είναι 70%…  Οι πολίτες επέλεξαν. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τους τιμώ όλους. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο από τα μεγάλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει, που έχει ανοδική πορεία».

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι αν κερδίσει και στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, αναμένεται να γίνουν αλλαγές.

«Πρέπει να βρούμε έναν βηματισμό επικοινωνιακό καλύτερο. Γιατί έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα εξαιρετικό για μεγάλα κοινωνικά θέματα. Το κόστος ζωής για μας είναι κορυφαίο ζήτημα και βέβαια το δημογραφικό. Αυτά όμως πρέπει να τα επικοινωνήσουμε καλύτερα. Μια πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική χρειαζόμαστε. Θα δείτε αλλαγές μετά την επόμενη Κυριακή» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

 

Ο κύριος Ανδρουλάκης μίλησε όμως και για οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα και εξήγησε:

«Τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους πρέπει να αναδείξουμε με οργανωτικούς χώρους. Να ακουστεί η φωνή τους και μέσα στα κόμματα».

Σε ερώτηση για το τι περιμένει τώρα από τον συνυποψήφιό του, ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε: «Περιμένω σοβαρότητα, ήθος και πολιτικό πολιτισμό. Το καταφέραμε οι 6 να το καταφέρουμε και οι δύο».

Σε ερώτηση για τον Παύλο Γερουλάνο που ήταν η έκπληξη των εσωκομματικών εκλογών και για το αν θα του έδινε κάποιο ρόλο στο κόμμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Θα αξιοποιηθούν όλοι διότι έχουμε χρέος να αξιοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις αλλά αν σήμερα σας μιλήσω για ρόλους, θα φανεί ότι έγινε παζάρι. Για μένα πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει παζάρι αλλά η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας για Τέμπη: Η απαγόρευση εκταφής των παιδιών αποτελεί άλλη μια απόπειρα ταφής της αλήθειας
«Η δε ακραία υποκρισία μιας κυβέρνησης που έχει διαπράξει σωρεία παρεμβάσεων, και στην υπόθεση των Τεμπών, να επικαλείται τώρα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης,αποτελεί από μόνη της μια ηχηρή παρέμβαση», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 7
Σε αναβρασμό το ΠΑΣΟΚ: Οι δηλώσεις Καστανίδη και Γερουλάνου για τα «αδρανή» όργανα και η ενόχληση Ανδρουλάκη
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι το Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο στο οποίο συμμετέχει και ο Παύλος Γερουλάνος έχει αδρανοποιηθεί, ενώ το Πολιτικό Συμβούλιο έχει de facto καταργηθεί
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Μανχάταν – Τον υποδέχτηκε ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος
Συζητήθηκαν ζητήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την επίσκεψη του κ.Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο 2
ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για την ακρίβεια: Η επίκαιρη ερώτηση του Φάμελλου που επιχειρεί να φέρει στη Βουλή τον Μητσοτάκη
«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει καταθέσει συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για την πάταξη της αισχροκέρδειας και την ανακοπή της ακρίβειας, καλώντας την Κυβέρνηση να τις υιοθετήσει»
Σωκράτης Φάμελλος