Κόσμος

Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο, πέταξε στην λεκάνη το έμβρυο και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε μία έγκυος στο Μανχάταν των ΗΠΑ. Μετά από δυσφορία που ένιωσε η 20χρονη ενώ έτρωγε σε εστιατόριο, απέβαλε και πέταξε το έμβρυο μέσα στη λεκάνη.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση «Sophie’s Cuban Cuisine» στην Fulton Street του Μανχάταν των ΗΠΑ, και έγινε αντιληπτό όταν πελάτες ξεκίνησαν να παραπονιούνται ότι βούλωσε η τουαλέτα. Κανένας δεν περίμενε πως μέσα στις σωληνώσεις είχε σφηνώσει ένα έμβρυο 22 εβδομάδων.

Μετά τις διαμαρτυρίες των πελατών, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να ξεβουλώσουν την λεκάνη και τότε αντίκρυσαν το νεκρό έμβρυο που ήταν ακόμη μέσα στον πλακούντα μαζί με τον ομφάλιο λώρο του.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε πως μητέρα του παιδιού ήταν η 20χρονη κοπέλα που μία ημέρα πριν έτρωγε στο συγκεκριμένο μαγαζί, σύμφωνα με το New York Post.

Τότε οι εργαζόμενοι θυμήθηκαν πως είδαν την έγκυο κοπέλα να πηγαίνει τουαλέτα, να μένει για αρκετή ώρα μέσα και μετά να γυρνάει στο τραπέζι της να τρώει και να φεύγει από το εστιατόριο.

Όπως αποδείχθηκε, η 20χρονη απέβαλε μέσα στην τουαλέτα και για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη, πέταξε το μωρό στην λεκάνη και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει.

Ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως το έμβρυο ήταν αρσενικό παιδί 22 έως 23 εβδομάδων και δεν διέγνωσε κάποια ανωμαλία ή ασθένεια στο μωρό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης μαζί με τον εισαγγελέα του Μανχάταν, βλέπουν την σύλληψη της 20χρονης ως «μονόδρομο» και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν κατηγορηθεί για κακούργημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Οριστική διορία μέχρι την Τρίτη – Το Ιράν λέει «όχι» στην εκεχειρία και ζητά μόνιμο τέλος του πολέμου – Νεκροί δύο διοικητές των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ισραήλ
Νεκρός ανώτατος διοικητής του Βορείου Στόλου της Ρωσίας κατά τη συντριβή του An-26 στην Κριμαία
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, η συντριβή του Antonov-26, που βρισκόταν σε υπηρεσία από το τέλος της δεκαετίας του 1960 και είχε χρησιμοποιηθεί και από αεροπορικές εταιρείες για την μεταφορά φορτίου
O Αλεξάντερ Οτροσένκο