Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτιαξε πλατφόρμα για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον κόσμο να γραφτεί

Όλα για όλα στο προσεχές Συνέδριο θα τα «παίξει» ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το βράδυ της Τρίτης (15.10.2024) στη δημοσιότητα μία πλατφόρμα εγγραφής στην κορυφαία κομματική διαδικασία.

Στην πλατφόρμα που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναγράφεται το σύνθημα «η φωνή μας είναι το Συνέδριο» του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, με hashtag το «Είμαι εδώ», ξεκαθαρίζει για ακόμη μία φορά τη βούλησή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Στο ερωτηματολόγιο της εγγραφής για τον «δικό μας ΣΥΡΙΖΑ» ζητείται ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση. 

Επιπλέον, υπάρχουν δύο ακόμα ερωτήματα:

«αν είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» και «αν θέλετε να γίνετε εθελοντής».

KASSELAKIS PLATFORMA

Όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του στο Star, νωρίτερα την Τρίτη, παραμένει επικεφαλής, καθώς δεν υπάρχει καταστατικό για μη πρόεδρο του κόμματος.

Αμφισβήτησε εκ νέου την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που τον αποκλείει από υποψήφιο για την ηγεσία και όπως τόνισε «μόνο το Συνέδριο μπορεί να αποφασίσει για αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά