Media

Σοφία Τσιακάλου, Βάσω Λασκαράκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου στις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται, αυτό το Σάββατο (19.10.2024, 17:00), στην εκπομπή «Μαμά-δες» τη Σοφία Τσιακάλου, τη Βάσω Λασκαράκη και τον δημοσιογράφο Δημήτρη. Γιαγτζόγλου 

Η Σοφία Τσιακάλου, μία μαμά τεσσάρων παιδιών, μιλά στη Τζένη Θεωνά για το πώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας των παιδιών της με χαμόγελο και με δύναμη ψυχής.

Η Βάσω Λασκαράκη κάθεται στον καναπέ της εκπομπής και μιλάει για την κόρη της, Εύα, που πάει στην ΣΤ’ Δημοτικού, για τον σύζυγό της, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και για τις ισορροπίες που έπρεπε να βρουν με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, «για το καλό της μικρής».

Η συνεργάτιδα της εκπομπής Χριστίνα Φλαμπούρη επισκέπτεται με τη νεογέννητη κόρη της την παιδίατρο και ρωτάει όσα θέλουν να μάθουν οι γονείς σχετικά με την υγεία του παιδιού τους.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαγτζόγλου μοιράζεται στιγμές από την παιδική του ηλικία. Θυμάται τα καλοκαίρια με τους γονείς του και την εμπιστοσύνη που του έδειχναν από μικρό παιδί.

Μαμά-δες στην ΕΡΤ 1, κάθε Σάββατο στις 17:00, με την Τζένη Θεωνά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 11