Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί και 10 τραυματίες από πυραυλική επίθεση της Ρωσίας στη Ντνίπρο

Τουλάχιστον 2 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 τραυματίστηκαν στην πόλη Ντνίπρο της Ουκρανίας μετά από πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε η Ρωσία σήμερα το βράδυ (26.10.2024).

Ο πύραυλος της Ρωσίας χτύπησε 2οροφο κτίριο κατοικιών στην πόλη της ανατολικής Ουκρανίας, με τα σωστικά συνεργεία να αναζητούν ακόμη κάτω από τα συντρίμμια τα εγκλωβισμένα θύματα.

Δύο γυναίκες βρήκαν τραγικό θάνατο και 10 άλλοι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ένας 17χρονος και ένα μικρό κορίτσι 8 χρόνων, ξεκαθάρισε ο περιφερειάρχης Λισάκ.

Από την πυραυλική επίθεση υπέστησαν ζημιές άλλα 4 κτίρια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Ντνίπρο, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση