Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: Οριστικοποιείται η διαγραφή του από τη ΝΔ – Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, στη Βουλή, η οποία και θα αποφασίσει τη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παραπεμφθεί προς διαγραφή ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Τραγάκης κάλεσε όλα τα μέλη της ακόμα και κάποιους που βρίσκονταν στο εξωτερικό προκειμένου η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί σε πλήρη σύνθεση.

Αφού αποφασιστεί η διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά εν συνεχεία το πρακτικό θα σταλεί με συνοδευτική επιστολή του προέδρου του κόμματος στον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα ο οποίος και θα το αναγνώσει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Κυβερνητικές πηγές τόνιζαν «η συζήτηση έκλεισε, προχωράμε μπροστά, δεν υπάρχει πρόβλημα με την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ» και σε ανάλογη γραμμή κινήθηκαν πολλά κυβερνητικά στελέχη στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
13