Ελλάδα

Καιρός: Τρεις ηλικιωμένοι παγιδεύτηκαν στα πλημμυρισμένα σπίτια τους στην Πρέβεζα

Προβλήματα από ισχυρές καταιγίδες δημιουργήθηκαν στην περιοχή της Αρχαίας Νικόπολης στην Πρέβεζα, ενώ η πυροσβεστική απεγκλώβισε 3 ηλικιωμένους από πλημμυρισμένα ισόγεια σπιτιών, μετά το ξέσπασμα του καιρού.

Η επιδείνωση του καιρού και οι καταιγίδες, εγκλώβισαν σε μονοκατοικία ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 97 και 94 ετών με ιατρικά προβλήματα στην Πρέβεζα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους ανθρώπους με χρήση ειδικού καθίσματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Από ένα σπίτι, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν γυναίκα 90 ετών, την μετέφεραν στην αυλή και στη συνέχεια τη φροντίδα της ανέλαβε ο γιος της.

Λόγω του μεγάλου όγκου νερού, κοντά στην Αρχαία Νικόπολη στη θέση Σμυρτούλα, πλημμύρισε η εθνική οδός Ιωαννίνων – Πρέβεζας και διακόπηκε η κυκλοφορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο αδερφός της 56χρονης που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια - «Την αντίκρισα νεκρή στην άσφαλτο, ενώ κάποιος μας έριχνε με καλάσνικοφ»
«Η αδελφή μου δεν πέθανε από ανακοπή αλλά από σφαίρα, τα ανίψια μου απάντησαν όταν είδαν τη θεία τους κάτω, δεχτήκαμε απειλές ότι θα μας εκτελέσουν όλους» τονίζει ο αδερφός της 56χρονης
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Θεσσαλονίκη: Αναβολή για αύριο πήρε ο 55χρονος που πυροβόλησε στον αέρα για να τρομάξει ανήλικους – «Μας είχε κυνηγήσει με αμάξι»
«Αυτός ο άνθρωπος έχει θέμα, έχει δημιουργήσει αρκετές φορές πρόβλημα. Τους φώναζε, τα έδιωχνε», είπε γειτόνισσα για τον 55χρονο
Θεσσαλονίκη: Αναβολή για αύριο πήρε ο 55χρονος που πυροβόλησε στον αέρα για να τρομάξει ανήλικους – «Μας είχε κυνηγήσει με αμάξι»
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά