Αθλητικά

Ο Χρήστος Μουζακίτης υπέγραψε μέχρι το 2029 στον Ολυμπιακό

Ακολουθούν οι Κωστούλας, Παπακανέλλος, Μπακούλας και Κουτσίδης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μουζακίτη, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2029.

Ο Χρήστος Μουζακίτης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να φροντίζει να τον “δέσει” στο λιμάνι για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο 18χρονος διεθνής Έλληνας μέσος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2030.

Την περασμένη σεζόν, ο Μουζακίτης πανηγύρισε το Youth League με την Κ19 των ερυθρολεύκων και φέτος πήρε φανέλα βασικού στην ανδρική ομάδα, μετρώντας 15 συμμετοχές σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League.

Παράλληλα, ο νεαρός μέσος, ο οποίος θα κλείσει τα 18 ανήμερα των Χριστουγέννων, έγραψε πρόσφατα ιστορία καθώς έγινε ο νεαρότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας, σε ηλικία 17 χρονών, 10 μηνών και 23 ημερών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 3