Κόσμος

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Συγκλονισμένος από τον θάνατο του θετού γιου της πρώην νταντάς του στην επίθεση στη Νέα Ορλεάνη

Η Alexandra Pettifer - επίσης γνωστή ως Tiggy Legge-Bourke - ήταν νταντά τόσο του πρίγκιπα Γουίλιαμ όσο και του πρίγκιπα Χάρι

Τη βαθιά θλίψη του ίδιου και της Κέιτ Μίντλετον εξέφρασε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον τραγικό θάνατο του Ed Pettifer. Πρόκειται για τον θετό γιο της πρώην νταντάς τους, ο οποίος σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Ορλεάνη την Πρωτοχρονιά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον απέτισαν φόρο τιμής μετά την επιβεβαίωση της τραγικής είδησης ότι ο Βρετανός, ο Ed Pettifer, ήταν μεταξύ των θυμάτων στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Έντουαρντ Πέτιφερ, 31 ετών, από την πόλη Τσέλσι, στο δυτικό Λονδίνο, τραυματίστηκε θανάσιμα στην τραγωδία, επιβεβαίωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία το Σάββατο (04.01.2025).

Η θετή του μητέρα, η Alexandra Pettifer – επίσης γνωστή ως Tiggy Legge-Bourke – ήταν νταντά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε: «Η Catherine και εγώ έχουμε συγκλονιστεί και λυπηθεί από τον τραγικό θάνατο του Ed Pettifer:

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας παραμένουν στην οικογένεια Πέτιφερ και σε όλους εκείνους τους αθώους ανθρώπους που έχουν πληγεί τραγικά από αυτή τη φρικτή επίθεση».

Ο Γουίλιαμ, μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός, ήρθε σε επαφή με την οικογένεια, εκφράζοντας συλλυπητήρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές στιγμές σε τσίρκο στη Βραζιλία - Γυναίκα ακροβάτης που κρεμόνταν από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό
Ο υπεύθυνος του τσίρκου Circo Robatiny στο οποίο εργαζόταν η ακροβάτης έριξε τις ευθύνες για το περιστατικό της πτώσης στην Ντίας και όχι σε βλάβη του εξοπλισμού
Ακροβάτης πέφτει στο κενό
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν στην Βρετανία – Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον Κάρολο
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί από τον βασιλιά Κάρολο και, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για κάθε επίσημη κρατική επίσκεψη, θα φιλοξενηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ
Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια