Κόσμος

Ερντογάν: Δεν μπήκαμε στη Συρία, αλλά τη φέραμε στη σημερινή της κατάσταση

Παράλληλα επιτέθηκε στην αντιπολίτευση λέγοντας πως «δεν έχουμε συναντήσει καμία άλλη πολιτική εκτός από το να ρωτούν τι κάνουμε στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη»

Για τον ρόλο που διαδραμάτισε η Τουρκία στη Συρία αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο 8ο τακτικό επαρχιακό συνέδριο του κόμματός του.

«Δεν μπήκαμε στη Συρία, αλλά την φέραμε στη σημερινή της κατάσταση αντιμετωπίζοντας κάθε πτυχή της. Ένας ήλιος ανατέλλει ξανά στη Συρία» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο Haberturk.

Παράλληλα επιτέθηκε στην αντιπολίτευση λέγοντας πως «δεν έχουμε συναντήσει καμία άλλη πολιτική εκτός από το να ρωτούν τι κάνουμε στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη. Έτσι δεν είναι; Μας έλεγαν τι κάνουμε στη Λιβύη; Γιατί είμαστε στη Συρία;».

Επίσης ο Ερντογάν τόνισε πως «θα σώσουμε τη χώρα μας από τη μάστιγα της τρομοκρατίας το συντομότερο δυνατό. Είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας» και πρόσθεσε «ο κύκλος για την τρομοκρατική οργάνωση και τους τρομοκράτες στενεύει σταδιακά.

Ανεξάρτητα από το αν είναι Τούρκοι, Κούρδοι ή Άραβες, δεν θα έχουμε καμία ανοχή στους τρομοκράτες. Ή θα θάψουν τα όπλα τους ή θα ταφούν μαζί τους. Η τεχνητή αναπνοή δεν θα μπορέσει να επαναφέρει στη ζωή την αυτονομιστική οργάνωση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ απένειμε το Μετάλλιο Τιμής στον πιλότο που τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση Μαδούρο: «Δέχτηκε 4 πυροβολισμούς που διέλυσαν το πόδι του»
Ο Έρικ Σλόβερ ήταν χειριστής του ελικοπτέρου Chinook και προσέγγισε το βράδυ το συγκρότημα που συνελήφθη ο Νικολάς Μαδούρο
Ο Έρικ Σλόβερ
Τραμπ για Ιράν: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ, το νούμερο ένα χορηγό της τρομοκρατίας να αποκτήσει πυρηνικό όπλο»
Η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ «Για την κατάσταση του Έθνους» ήταν μαραθώνια, κράτησε μία ώρα και 50 λεπτά σπάζοντας κάθε ρεκόρ - Χαρακτήρισε λυπηρή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τους δασμούς
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
5