Αθλητικά

Ο Τάσος Δουβίκας κλείνει στην Κόμο έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ

Κοντά στη μετεγγραφή από τη Θέλτα εμφανίζεται ο Τάσος Δουβίκας

Μετά τον Στέφανο Τζίμα, ένας ακόμη Έλληνας επιθετικός εμφανίζεται έτοιμος για μετεγγραφή “μαμούθ”, αφού στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Τάσος Δουβίκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόμο, έναντι ενός ποσού της τάξης των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Τάσος Δουβίκας αγωνίζεται από πέρυσι στη Θέλτα και “μετράει” 20 συμμετοχές με 3 γκολ στην Ισπανία, αλλά σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ντι Μάρτζιο, θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην ιταλική Serie A.

Κι αυτό γιατί η Θέλτα φέρεται να συμφώνησε με την Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγας, για τη μετεγγραφή του Έλληνα επιθετικού, έναντι ενός ποσού της τάξης των 13 εκατομμυρίων ευρώ και απομένουν οι λεπτομέρειες για να “κλείσει” η υπόθεση. Ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Βόλου, είχε ζητήσει την αποχώρησή του από το Βίγκο, καθώς φέτος δεν ήταν ικανοποιημένος από το ρόλο του στην ομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS