Lifestyle

Ο Ματ Ντέιμον είναι ο Οδυσσέας της υπερπαραγωγής του Κρίστοφερ Νόλαν, «The Odyssey»

Η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου 2026

Η ταινία «Οδύσσεια» (The Odyssey) του Κρίστοφερ Νόλαν έχει πλέον τον ήρωά της, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Ματ Ντέιμον.

Ο Ματ Ντέιμον θα υποδυθεί τον Οδυσσέα στο επερχόμενο έπος του Κρίστοφερ Νόλαν «The Odyssey». Θα εμφανιστεί μαζί με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Τομ Χόλαντ, Άν Χαθαγουεϊ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σαρλίζ Θερόν και Zendaya.

Η επιλογή του πρωταγωνιστή αποκαλύφθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της ταινίας στο X. Στην ανάρτηση περιλαμβάνεται μια φωτογραφία στην οποία ο Ντέιμον εμφανίζεται ως ο βασιλιάς της Ιθάκης, Οδυσσέας και αναφέρεται: «Ο Ματ Ντέιμον είναι ο Οδυσσέας. Μία ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, #TheOdysseyMovie κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου 2026.

Η «Οδύσσεια» ακολουθεί τον Έλληνα ήρωα Οδυσσέα στο ταραχώδες ταξίδι του προς την πατρίδα μετά τον Τρωικό πόλεμο.

Η ιστορία γράφτηκε από τον αρχαίο Έλληνα ποιητή Όμηρο πριν από περισσότερα από 2.000 χρόνια και είναι μια από τις παλαιότερες που απολαμβάνουν ακόμη οι σύγχρονοι αναγνώστες, αναφέρει το Variety.

Από τη Universal, που συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον Κρίστοφερ Νόλαν και έχει αναλάβει τη διανομή της ταινίας τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοινώθηκε ότι το «The Odyssey» είναι ένα «μυθικό έπος δράσης που γυρίστηκε σε όλο τον κόσμο με τη χρήση της ολοκαίνουργιας τεχνολογίας ταινιών IMAX».

«Η ταινία φέρνει το θεμελιώδες έπος του Ομήρου στις κινηματογραφικές οθόνες IMAX για πρώτη φορά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έκραξαν την Miss America, Κάσι Ντόνεγκαν, για το μακιγιάζ της στα καλλιστεία - «Δεν θα αφήσω την αρνητικότητα να επισκιάσει τη νίκη μου»
Τα social media γέμισαν με σχόλια που χαρακτήριζαν «βαρύ» και «σκληρό» το μακιγιάζ της Miss America στα καλλιστεία, με αρκετούς μάλιστα να υποστηρίζουν ότι η φιναλίστ από το Τέξας έπρεπε να είναι η νικήτρια
Miss America Cassie Donegan